Gjør mer
med data

Dataforskere og analytikere

Få raske resultater fra de mest krevende datasettene dine, tren datamodeller og lag datavisualiseringer med HPs data science mobile og stasjonære arbeidsstasjoner – valgfritt forhåndslastet med den optimale datavitenskaplige programvarepakken.

Din arbeidsstasjon
designet for datavitenskap

Kom i gang med de optimale datavitenskapelige verktøyene som er testet, konfigurert og forhåndslastet på din mobile eller stasjonære datavitenskap-arbeidsstasjon.

HPs forhåndsinstallerte datavitenskaplige programvarepakke

Programvare

Plug and play

software_icons

TensorFlow, Keras, PyTorch, Python, NVIDIA RAPIDS og mer – verktøy spesialisert for datavitenskapens arbeidsprosesser, alltid tilgjengelig. Regn med en nøkkelferdig stabel som er konfigurert og alltid oppdatert.

Utviklerverktøy

Knekk koden

software_icons

Utvikle mens du administrerer datavitenskapsmodellene dine med åpen kildekode-verktøy som Git, Docker, Visual Studio Code og CUDA. De lar deg redigere, feilsøke og holde deg sikker og samsvarende med versjonskontroll av nett- og skyapplikasjoner.

Skyen

Hybride arbeids-prosesser i skyen

software_icons

Jobber du i skyen? Det finnes ingen grenser for hybride arbeidsprosesser med interoperabilitetsverktøy. Interager med både skybaserte og lokale verktøy uten problemer fra din mobile eller stasjonære arbeidsstasjon.

Operativsystem

Optimaliser OS

software_icons

Et innebygget OS optimalisert for arbeidsprosessene i Big Data Science. Du kan stole på den nyeste versjonen av Ubuntu eller Windows, sertifisert og forhåndsinstallert slik at du kan yte ditt beste.

De beste HP-arbeidsstasjonenefor datavitenskap med forhåndsinstallert programvarepakke

Spar utallige dager på å installere, konfigurere og vedlikeholde miljøet ditt ved å velge en bærbar eller stasjonær arbeidsstasjon med høy ytelse forhåndslastet med en optimalisert datavitenskapelig programvarepakke.

ZBook Studio G8 – Data Science arbeidsstasjon

zbook studio front view

Knus data på farten.

Utrolig ytelse har aldri vært så bærbar. Kjør spørringer på millioner av datasettrader for sanntidsanalyse.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Prosessor

Intel® Core™ i9-11950H6

Grafikk

Opptil NVIDIA® RTX™ A5000 laptop GPU7

Minne

Opptil 32 GB RAM8

Lagring

Opptil 1 TB eller 2 TB lokal PCIe10

Skjerm

15.6”

ZBook Fury G8 - Data science arbeidsstasjon

zbook fury front view

Stasjonær kraft i en mobil løsning.

Lag, gjengi, rediger og simuler enkelt. Visualiser komplekse datasett mens du er på farten med vår kraftige mobile arbeidsstasjon.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Prosessor

Intel® Xeon® W-11955M6

Grafikk

Opptil NVIDIA® RTX™ A5000 laptop GPU7

Minne

Opptil 128 GB RAM9

Lagring

Opptil 8 TB lokal PCIe10

Skjerm

15.6” eller 17.3”

Z4 G4 - Data science arbeidsstasjon

z4 front view

Vår bestselgende arbeidshest.

Det perfekte valget for datahåndtering, rensing og visualisering. Ideell for arbeid med 2 til 3 milliarder databaserader.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Prosessor

Opptil 18 cores Intel® Core™ X-Series eller Xeon® W6

Grafikk

Opptil 2x NVIDIA RTX™ A60007

Minne

Opptil 512 GB DDR4-2933 ECC

Lagring

Opptil 46 TB 9

Skjerm

-

Z8 G4 - Data science arbeidsstasjon

z8 front view

Vår kraftigste arbeidsstasjon

Det ultimate valget for kompleks simulering, maskinlæring og prosessering av store datasett. Ideell for arbeid med 4 til 5 milliarder databaserader.

Operativsystem

Ubuntu 20.04

Prosessor

Opptil 56 cores med 2x Intel® Xeon® Scalable6

Grafikk

Opptil 2x NVIDIA RTX™ A60007

Minne

Opptil 1.5 TB DDR4-2933 ECC SDRAM

Lagring

Opptil 56 TB9

Skjerm

-

Få raske resultater fra de mest krevende datasettene dine med NVIDIA RTX™ A6000

GPU-akselerasjon er alt

Se på GPU’en din som en rakettmotor, med kjerner som dyser og minne som drivstoff. Flere kjerner lar datamaskinen utføre flere oppgaver samtidig, og jo mer GPU-minne du har tilgjengelig, desto raskere vil du kunne trene modeller på større datasett.

Maksimer minnet

Jo mer minne, dess raskere behandling. Livsnerven i arbeidsstasjonens hastighet og ytelse er mengden RAM som er tilgjengelig. Se etter mer minne hvis du jobber med større datasett. Med arbeidsstasjoner fra HP kan du oppgradere minnet for å møte dine behov hvis de endres over tid.

Gi prosessoren superkrefter

Øk hastigheten på arbeidsprosessene dine med kraftige CPU-er. Med arbeidsstasjoner fra HP kan du velge mellom en rekke prosessorer for å passe dine behov når det gjelder antall kjerner, klokkefrekvens og budsjett.

the wolf campaign

• Sikkerhet

Sinnsro

Sikkerhet er vårt ansvar – slik at du kan fokusere på å oppnå resultater. Opplev total tillit med HP Wolf Security for Business.

electronic component image

• Pålitelighet

Stol på arbeidsstasjonen din

Arbeid med selvtillit vel vitende om at din mobile eller stasjonære arbeidsstasjon har gjennomgått MIL-STD-holdbarhetstester5 og 360 000 timer med testing i ekstreme miljøer og under tunge arbeidsbelastninger.

• Oppgraderbar

Tilpass over tid

Datavitenskap-arbeidsstasjonen din er designet for å være modulær, slik at du kan tilpasse, utvide og holde deg i forkant av teknologien.

Spreng datavitenskapens grenser

Her kan du se hvordan den nyeste teknologien hjelper dataforskere med å jobbe raskere, smartere og maksimere det ekstraordinære potensialet i maskinlæring.

 • Artikkel
Dataanalyse: Fra skyen til nettverkskanten

I en verden av fremvoksende teknologi og kraftige nye analysemodeller er hastighet like kritisk som nøyaktighet, noe som fører til et skifte mot en hybridstrategi som inkluderer både edge og sky.

 • Artikkel
AI for alle: maskinlæring som en tjeneste

Et voksende utvalg av abonnementsbaserte løsninger for maskinlæring og AI-verktøy står i ferd med å demokratisere tilgang, redusere kostnader og transformere datavitenskap.

 • Artikkel
Dataanalyse: Fra skyen til nettverkskanten

I en verden av fremvoksende teknologi og kraftige nye analysemodeller er hastighet like kritisk som nøyaktighet, noe som fører til et skifte mot en hybridstrategi som inkluderer både edge og sky.

 • Brukerhåndboken
Komplett overblikk: HPs forhåndsinstallerte datavitenskapelige programvarepakke

Dataknusingsverktøyene med åpen kildekode som du kjenner og elsker fra før – i en ferdig pakke som er klar rett ut av esken, uten at du må bruke tid på installasjon.

Hardwarepartnere:

                 

Ansvarsfraskrivelser

 1. *Fra og med pris er tilgjengelig fra HP.com, kan endres uten varsel, og gjelder ikke for maksimalt tilgjengelige konfigurasjoner eller valgfrie funksjoner. Forhandlerpriser kan variere.

  1. Basert på HP Z8 G4-arbeidsstasjoner fra april 2019 og strøm basert på prosessor, grafikk, minne og strømforsyning.
  2. Basert på HP intern analyse ved bruk av Z8 G4 konfigurert med dual Intel® Xeon® Gold 6140 @ 2,30GHz, 384 GB RAM, Ubuntu 18.04.2, dual NVIDIA Quadro® RTX 8000 (driver 418.56).
  3. Basert på HPs unike og omfattende sikkerhetsfunksjoner uten ekstra kostnad blant stasjonære arbeidsstasjonsleverandører fra januar 2017 på HP stasjonære arbeidsstasjoner med 7. generasjon og høyere Intel®-prosessorer.
  4. Basert på HP Internal og NVIDIA datavitenskapelig testing av ende-til-ende testtid, US Mortgage-datasett år 2015-2016. Bruker Intel Gold 6140 @ 2,3 GHz, 3,7 GHz turbo, 2 sokler, 72 tråder, 384 GB RAM, Ubuntu 16.04.4, NVIDIA Quadro RTX 8000s, driverversjon 410.93. Intel Gold 6140 CPU, 72 tråder ende-til-ende oppgavetid: 528,34, dobbel Quadro RTX 8000 ende-til-ende oppgavetid: 53,56. Dual Quadro RTX 8000 fullført oppgave 9.86X
  5. Testing er ikke ment å demonstrere egnethet til US Department of Defense (DoD) kontraktkrav eller for militær bruk. Testresultater er ikke en garanti for fremtidig ytelse under disse testforholdene. Utilsiktet skade krever en valgfri HP Accidental Damage Protection Care Pack.
  6. Multicore er utviklet for å forbedre ytelsen til visse programvareprodukter. Ikke alle kunder eller programvareapplikasjoner vil nødvendigvis dra nytte av bruken av denne teknologien. Ytelse og klokkefrekvens vil variere avhengig av applikasjonens arbeidsbelastning og maskinvare- og programvarekonfigurasjonene dine. Intels nummerering, merkevarebygging og/eller navngivning er ikke et mål på høyere ytelse. Valgfri, konfigurerbar funksjon
  7. Valgfri funksjon som må konfigureres ved kjøp.
  8. Opptil 32 GB minne er en valgfri, konfigurerbar funksjon.
  9. Opptil 128 GB minne er en valgfri, konfigurerbar funksjon.
  10. For harddisker, GB = 1 milliard byte. TB = 1 billion byte. Faktisk formatert kapasitet er mindre. Opptil 3 GB (for Windows) med systemdisk er reservert for systemgjenopprettingsprogramvare.
 2. Informasjonen her kan endres uten varsel. De eneste garantiene for HP-produkter og -tjenester er angitt i de uttrykkelige garantierklæringene som følger med slike produkter og tjenester. Ingenting her skal tolkes som å utgjøre en tilleggsgaranti. HP skal ikke holdes ansvarlig for tekniske eller redaksjonelle feil eller utelatelser i dette dokumentet.

  Intel, Intel-logoen, Core og Xeon er varemerker eller registrerte varemerker for Intel Corporation eller dets datterselskaper i USA og andre land. Microsoft og Windows er enten registrerte varemerker eller varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land. NVIDIA og Quadro er varemerker og/eller registrerte varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Linux® er det registrerte varemerket for Linus Torvalds i USA og andre land. AMD er et varemerke for Advanced Micro Devices, Inc.